С голове на Луис Суарес и Лионел Меси в

...
  С голове на Луис Суарес и Лионел Меси в
Коментари Харесай

Барселона се спаси от загуба срещу Севиля

  С голове на Луис Суарес и Лионел Меси в последните две минути на мача Барселона се избави от загуба при визитата на Севиля и приключи 2:2.

  Меси започва мача от пейката и видя по какъв начин домакините излизат напред в резултата в 36-ата минута, когато Франко Васкес овладя топката след подаване на Хоакин Кореа и прати топката зад вратаря. Пет минути след началото на второто домакините към този момент имаха преднина от два гола. Луис Мюриел продължава с положителните си игри и се разписа след добавка, като преди този момент Марк Андре тер Щеген отрази удар на Серхио Ескудеро.

  Севиля може би се виждаха като спечелили, само че влизането на Меси донесе действителна изгода за гостите, които овладяха самодейността. Той сътвори обстановка в 88-ата минута за Суарес, от която уругвайският нападател не сбърка. Минута по-късно аржентинецът комбинира с Коутиньо, който му върна и точният му изстрел откри за повторно мрежата 2:2.

  Днес Атлетико Мадрид има шанса да съкрати дистанцията на 9 точки, в случай че победи Депортиво (Ла Коруня). Но има единствено осем кръга преди края и за каталунците няма да бъде невероятно да запазят водачеството си.

   Севиля има шанса да покаже още веднъж положително лице на европейска сцена във вторник, когато приема Байерн (Мюнхен) в първи четвъртфинал в Шампионската лига.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР